Πρέπει να μετακινηθείτε εντός της Θεσσαλονίκης αλλά δεν θέλετε να οδηγήσετε λόγω του κυκλοφοριακού προβλήματος; Ανησυχείτε για το αν θα βρείτε εγκαίρως θέση στάθμευσης στο κέντρο της πόλης για να μην αργήσετε στο ραντεβού σας; Επιλέξτε την Elite Transfer και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη! Η Elite Transfer αναλαμβάνει τη μεταφορά σας εντός της Θεσσαλονίκης και σας απαλάσσει από το άγχος της κυκλοφοριακής συμφόρησης, της στάθμευσης και των χρονοδιαγραμμάτων! Εάν προβείτε σε κράτηση, ο οδηγός σας θα σας παραλάβει την ώρα που επιθυμείτε, από τη τοποθεσία που επιθυμείτε και θα σας αποβιβάσει στο σημείο που θα υποδείξετε. Χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς άγχος αλλά με ασφάλεια,άνεση και συνέπεια!
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να ψάχνετε πως θα γυρίσετε στο σπίτι σας εφόσον τελειώσετε με το ραντεβού σας, μπορείτε να μετακινηθείτε με τον ίδιο τρόπο(κράτηση) ή εναλλακτικά αν δεν γνωρίζετε πότε ακριβώς χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας, να ζητήσετε τη παραμονή του οδηγού για να σας παραλάβει μόλις είστε έτοιμοι!

Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση σας

Θα είναι ευκολότερο για εμάς να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εάν πραγματοποιείτε την κράτηση τουλάχιστον δύο ώρες πριν την ώρα επιβίβασης. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε, γιατί δεν γνωρίζουμε αν θα μπορούμε να είμαστε συνεπείς! Για τον ίδιο λόγο, θα είναι φρόνιμο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τα αιτήματα αναμονής. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνάτη εξυπηρέτησή σας και θέλουμε πάντα να σας αντιμετωπίζουμε με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που σας αρμόζει.

Προστασία από τον Covid-19

Η Elite Transfer σας προστατεύει απο τον Covid-19 απολυμαίνοντας καθημερινά τα οχήματα,παρέχοντας αντισηπτικά μαντηλάκια και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του ιού.

Κάντε μία ερώτηση ή στείλτε μας το αίτημα σας

Θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση σας και φυσικά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας!
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;