Σχετικά με την Elite Transfer

Η Elite Transfer αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για τις μετακινήσεις σας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.
about us
Η Elite Transfer είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική. Ιδρυτής είναι ο Απιδόπουλος Αναστάσιος, επαγγελματίας οδηγός με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, ο οποίος πέρασε την εμπειρία του στους γιους του, Δημήτρη και Γιώργο, ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα που θα σας πάει στον προορισμό σας χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το άγχος και την απογοήτευση. που θα πάρετε από τα παραδοσιακά ταξίδια.

Οι υπηρεσίες μας υπερβαίνουν κατά πολύ το να σας οδηγούν από το σημείο Α στο σημείο Β. Πάνω από τρεις δεκαετίες οδηγώντας τους πελάτες στον επιθυμητό προορισμό τους, το πάθος μας για την τέλεια εξυπηρέτησή τους περιλαμβάνεται σε κάθε ταξίδι. Και είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι κάθε ταξίδι σας στην Ελλάδα δεν είναι παρά αντάξιο της ελίτ.

Επαγγελματισμός, ασφάλεια και ευγένεια σε συνδυασμό με έναν κορυφαίο στόλο πολυτελών οχημάτων που είναι διαθέσιμος για εσάς κατόπιν ζήτησης.

Είναι κατανοητό για εμάς ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Έτσι, σας δώσαμε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε συνεπή αστρικά ταξίδια μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητα που διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Οι επαγγελματίες και ευγενικοί γνώστες των χερσαίων ταξιδιών θα είναι εδώ για να σας φέρουν ό,τι χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε.
Ο Στόλος μας

Mercedes E Class

To Mercedes Benz E-Class Sedan είναι ένα πολυτελές όχημα που κατασκευάστηκε με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια αντάξια του ονόματος της Mercedes Benz. Διαθέτει καθίσματα, σχεδιασμένα έτσι ώστε, σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο σύστημα οδήγησης, να σας παρέχουν ένα ξεκούραστο και ευχάριστο ταξίδι. To Mercedes Benz E-Class Sedan αποτελεί την πιο σωστή επιλογή για την μετακίνηση στον προορισμό σας.

about us

Mercedes E Class SW

To Mercedes Benz E-Class Station Wagon υποστηρίζει πλήρως τη φήμη της Mercedes Benz για άνεση και πολυτέλεια. Στο εσωτερικό του διαθέτει εξαιρετικά υλικά κατασκευής και χαρακτηριστικά άψογης δεξιοτεχνίας σε όλη την έκταση του σκάφους. Προσφέρει την μέγιστη άνεση στον χώρο του port-baggage, απαλλάσσοντας τους επιβάτες από το άγχος των επιπλέον αποσκευών. Δίχως αμφιβολία το Mercedes Benz E-Class Station Wagon είναι ένα όχημα που παρέχει άνεση και ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Mercedes VITO

Το Mercedes Benz Vito μπορεί να φιλοξενήσει έως 8+1 επιβάτες κάνοντας την μεταφορά της οικογένειας ή της παρέας σας ευχάριστη και ευκολότερη. Όπως θα περιμένατε από την Mercedes Benz, ο εξοπλισμός ασφαλείας και τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα οδήγησης, σας εγγυώνται μια μετακίνηση με ασφάλεια και πολυτέλεια. Το Mercedes Benz Vito είναι ιδανικό για μεγάλα ταξίδια και διαθέτει πολύ χώρο για την άνεση των επιβατών και τις αποσκευές τους.

0
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
Λιμουζίνες πολυτελείας
0
Χιλιόμετρα
0
Εμπειρία
Γνωρίστε την Ομάδα
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;