Τρόποι Πληρωμής

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το κόστος της υπηρεσίας, καθώς και τις διαδικασίες πληρωμής και παράδοσης. Η τρέχουσα τιμή οποιασδήποτε υπηρεσίας είναι η τιμή που δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας την ημερομηνία και την ώρα της κράτησής σας. Παραιτείστε από τις χρεώσεις που θα εμφανίζονται στο ταξίμετρο κατά τη μεταφορά σας μόλις επαληθευτεί η κράτησή σας.

Εάν το κόστος της μεταφοράς είναι υψηλότερο από αυτό που αναφέρεται στην κράτησή σας, θα σας ειδοποιήσουμε και θα έχετε την επιλογή να ακυρώσετε την κράτησή σας και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να κάνετε την κράτηση στη σωστή τιμή.

Κατά την κράτησή σας, πρέπει να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Έχετε δύο επιλογές: να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή να πληρώσετε ένα ποσοστό με την πιστωτική ή κάρτα χρέωσης (όπως υπολογίζεται κατά τη διαδικασία κράτησης) και το υπόλοιπο σε μετρητά στον οδηγό κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας. Οι κάρτες που παίρνουμε αναφέρονται στη φόρμα κρατήσεων του ιστότοπού μας.
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;