Θέλετε να ξεφύγετε από την πόλη για ένα μικρό ταξίδι αναψυχής και δεν ξέρετε πως να φτάσετε στο προορισμό σας; Η Elite Transfer είναι η λύση και στα δύο προβλήματα, καθώς αναλαμβάνει τη μετακίνηση σας από και προς τη Θεσσαλονίκη, προς και από οποιοδήποτε μέρος εντός η εκτός Ελλάδος.
Οποιαδήποτε ώρα και μέρα του χρόνου, η Elite Transfer σας παρέχει μια ασφαλή, άνετη και πολυτελή μεταφορά, χάρη στα οχήματα τελευταίας γενιάς και στους κατάλληλα καταρτισμένους οδηγούς που διαθέτει. Ο στόλος μας αποτελείται από οχήματα Mercedes-Benz άριστης κατάστασης, που σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό που διέπει τους οδηγούς μας, σας απαλάσσουν από κάθε άγχος σχετικά με τη μετακίνηση σας!!

Προστασία από τον Covid-19

Η Elite Transfer βρίσκεται στο πλευρό σας και στη μάχη κατά του Covid-19, καθώς απολυμαίνει τα οχήματα της καθημερινώς, σας παρέχει αντισηπτικά μαντηλάκια και τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας κατά του ιού.

Επιπλέον παροχές

Δωρεάν ακύρωση κράτησης

Δωρεάν παροχή παιδικών καθισμάτων και booster

Αντισηπτικά μαντηλάκια

Απολυμασμένο όχημα

Η διαδικασία είναι απλή. Ολοκληρώνοντας την κράτηση σας, ένας οδηγός μας θα βρίσκεται στην ώρα του στο σημείο επιβίβασης, ώστε να σας βοηθήσει με την φόρτωση των αποσκευών σας. Εφόσον ολοκληρωθεί η φόρτωση των αποσκευών σας, είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα άνετο και ήρεμο ταξίδι στα αναπαυτικά καθίσματα των οχημάτων μας.

Κάντε μία κράτηση ή ρωτήστε για πληροφορίες

Μέσω της online πλατφόρμας κρατήσεων μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις τιμές και να ολοκληρώσετε την κράτηση σας.
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;