Η Elite Transfer είναι εδώ για εσάς οποιαδήποτε ώρα και μέρα του χρόνου ώστε να σας παρέχει την απόλυτη εμπειρία μεταφοράς. Ο πολυτελής στόλος μας θα σας μεταφέρει στο Αεροδρόμιο Μακεδονίας(SKG) από οποιαδήποτε τοποθεσία ή από το Αεροδρόμιο Μακεδονίας(SKG) προς οποιοδήποτε προορισμό.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το αν θα σας περιμένει κάποιος κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο ή για τον αν θα βρίσκεστε εγκαίρως στο αεροδρόμιο για να προλάβετε τη πτήση σας, λόγω του επαγγελματισμού και της συνέπειας που χαρακτηρίζει την εταιρεία μας! Παράλληλα τα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα μας(Mercedes-Benz) σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας,σας εξασφαλίζουν μία άνετη, ομαλή και ασφαλή μετακίνηση, χωρίς καθυστερήσεις!

Προστασία από τον Covid-19

H Elite Transfer σας προστατεύει απο τον Covid-19 απολυμαίνοντας καθημερινά τα οχήματα, παρέχοντας αντισηπτικά μαντηλάκια και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του ιού.

Επιπλέον παροχές

Δωρεάν ακύρωση κράτησης

Δωρεάν παροχή παιδικών καθισμάτων και booster

Αντισηπτικά μαντηλάκια

Απολυμασμένο όχημα

Η διαδικασία είναι απλή. Αφού ολοκληρώσετε την κράτηση σας και επιθυμείτε μεταφορά από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ένας οδηγός μας θα σας καλωσορίσει στον meeting point του Αεροδρομίου, την ημέρα και ώρα της κράτησης σας. 

Κάντε μία κράτηση ή ρωτήστε για πληροφορίες

Κάντε μία κράτηση ή κάντε μία ερώτηση

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;