Είστε ανήσυχοι κατά την αναχώρηση σας από τη Χαλκιδική, για το αν θα φτάσετε εγκαίρως στο Αερορόμιο Μακεδονία(SKG) για τη πτήση σας; Η Elite Transfer είναι η λύση για εσάς! Βασιστείτε πάνω μας και για τις δύο μετακινήσεις, καθώς σας παρέχουμε τις εξαιρετικές υπηρεσίες μας για οποιαδήποτε μεταφορά από και προς τη Χαλκιδική.
Η Χαλκιδική είναι μία πολύ όμορφη περιοχή, την οποία πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε. Χωρίζεται σε τρεις χερσονήσους, τη Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιο Όρος. Η διάρκεια της μεταφοράς σας ξεκινάει από τα 30 λεπτά και φτάνει ως και τις 2 ώρες, ανάλογα τον τόπο που έχετε επιλέξει για τις διακοπές σας. Κάθε χερσόνησος προσφέρει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις άλλες, ώστε κάθε είδους επισκέπτης να βρει αυτό που αναζητεί.

Δημοφιλείς προορισμοί

Δημοφιλή καταλύματα

Η μοναδική εμπειρία της Elite Transfer

Η Elite Transfer σας εγγυάται μία ασφαλή, άνετη και ευχάριστη μετακίνηση στο προορισμό σας. Ο στόλος μας αποτελείται από πολυτελή οχήματα Mercedes-Benz τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας, τα οποία βρίσκονται πάντα σε άριστη κατάσταση. Οι οδηγοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι, έμπειροι, ευγενικοί και πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς. Ο συνδυασμός αυτός προσδίδει μία μοναδική εμπειρία στον επιβάτη.

Με την Elite Transfer δεν ανησυχείτε για τον Covid-19

Βρισκόμαστε στο πλευρό σας και στη μάχη κατά του Covid-19, καθώς απολυμαίνουμε τα οχήματα μας καθημερινώς, σας παρέχουμε αντισηπτικά μαντηλάκια και τηρούμε όλα τα μέτρα κατά του ιού.

Επιπλέον παροχές

Δωρεάν ακύρωση κράτησης

Δωρεάν παροχή παιδικών καθισμάτων και booster

Αντισηπτικά μαντηλάκια

Απολυμασμένο όχημα

Η διαδικασία είναι απλή. Ολοκληρώνοντας την κράτηση σας, ένας οδηγός μας θα βρίσκεται στην ώρα του στο σημείο επιβίβασης, ώστε να σας βοηθήσει με την φόρτωση των αποσκευών σας.
Εάν η επιβίβαση σας γίνεται στο αεροδρόμιο ο οδηγός θα κρατάει μια ταμπέλα με το όνομα σας.Εφόσον ολοκληρωθεί η φόρτωση των αποσκευών σας, είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα άνετο και ήρεμο ταξίδι στα αναπαυτικά καθίσματα των οχημάτων μας.

Κάντε μία κράτηση ή ρωτήστε για πληροφορίες

Μέσω της online πλατφόρμας κρατήσεων μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις τιμές και να ολοκληρώσετε την κράτηση σας.
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;